mandag den 9. januar 2012

Opskrift på pizzasnegle/pølsehorn

Det er samme dej der bruges til begge dele, så det er en stor portion dej - 10 kyllingepølserbrød og 26 pizzasnegle:

Sæt ovnen på 200 grader.

800g Hvedemel
2 pk gær
4 dl skummetmælk
150 g margerine
2 tskf. salt
margarinen smeltes, mælk og margarine blandes med gæren som udrøres heri. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes til en smidig ensartet dej. Lad dejen hvile i 15 min.
Imens brunes 400g kyllingefars der tilsættes salt og peber.

Dejen deles i 2 dele, den første (pølsehorn) udrulles  til ca. 35x35cm - del dejen på midten den ene vej, og 5 gange den anden vej. Rul dejen om pølserne (du kan evt pensle midten af hvert stk dej med lidt ketchup). Lad hæve i ½ time. Sæt dem i ovnen 15-20 min til de er pænt gyldenbrune.

Så er det sneglene - del dejen i 2 dele, de udrulles til ca 20x30 cm de smæres med tomatpure', drysses med revet ost og den afdryppede krydrede fars. Nu rulles der sammen på den lange led, og pølserne skære ud i ca 13 stk hver drysses med oregano el. andet krydderi. Lad hæve ½ time, bages 10-12 min .

Dejen kan tilsættes div. grovkorn. og fyldet kan varieres efter behov. Fryseegnet og madpakkevenligt :) God apetit.

Bagedag

Igår aftes gik jeg bageamok, der blev bagt kyllinge pølsebrød, kyllinge pizzasnegle, chokoladekage og grovboller.
Vores datter Zandra på 18 er budhist og "vegetar" - hun spiser dog kylling. Hun går på gymnasiet og er zumbainstruktør (4 hold om ugen), så hun har måtte redigerer lidt på planen med at være fuld vegetar. 

torsdag den 5. januar 2012

Godt Nytår ;D

Jeg håber i alle kom godt ind i det nye år, og at i får et forrygende 2012.


Vi havde en skøn aften/nat sammen med familie og gode venner.